De Volkswagen een auto voor iedereen

De Volkswagen is met zijn verschillenden modellen echt een auto voor iedereen en het is ook een auto dat iedereen zich kan veroorloven.

download (13)De Volkswagen een visie van Ferdinand Porsche om een auto te creƫren dat goedkoop was en ook van goede kwaliteit zodat iedereen in een auto kon rijden. In 1940 kwam zijn visie dan ook echt tot leven wanneer de eerste Volkswagen in Duitsland werd gemaakt. Het blijft tot de dag van vandaag een van de meest verkochte merken en dat is niet vreemd, want de Volkswagen is echt een auto voor het volk en je krijgt echt waar voor je geld.

Toen de Volkswagen voor het eerst in productie werd genomen beschikte het enkel over 1 model, de inmiddels wereldberoemde kever. Tegenwoordig maakt Volkswagen verschillende modellen personenauto’s waaronder ook bestelbusjes en zelfs vrachtwagens.

Alhoewel de Volkswagen al een goedkope auto is kan je het nog goedkoper kopen, wanneer je het online koop bij Carvalley. Carvalley is namelijk een online winkel dat auto’s van verschillende merken verkoopt met hoge kortingen waaronder Volkswagen. Zo koop je een Volkswagen Polo al voor 11.900 euro waar je normaal 20.300 euro voor zou moeten neertellen, je krijgt dus gewoon een korting van 41% op de aankoopprijs. Dit is mogelijk doordat ze de auto’s in grote aantallen bij de fabrikant inkopen en krijgen hierdoor hoge kortingen die ze dan aan hun klanten aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>