Hoveniersbedrijf branche maakt zijn opmars

hoveniersbedrijfHeerlijk in je eigen tuin genieten van een lekker drankje of een kopje koffie. Zittend op je eigen terras of genietend van je mooie kleurrijke tuin, vol met bloemen en planten. Veel mensen willen een mooie tuin die weinig onderhouden hoeft te worden en daar kan een hoveniersbedrijf voor zorgen.

De branche maakt een sterke opmars. Volgens cijfers van de Kamer van Koophandel en het Hoveniers informatiecentrum zijn er landelijk 6.969 hoveniersbedrijven. Om het één en ander te vergelijken: in 2000 waren dat er nog maar 5.571 stuks. Een behoorlijke groei dus. Door alle nieuwe huizen die erbij zijn gekomen, willen ook veel mensen daar een mooie, nieuwe tuin bij hebben die door een hoveniersbedrijf is aangelegd.

Waarschuwing voor amateurs

Het is vandaag de dag heel eenvoudig om een hoveniersbedrijf te beginnen. Veel amateurs doen dit dus ook en dat kan er voor zorgen dat je tuin niet zo goed is aangelegd als wanneer je het door een hoveniersbedrijf met erg veel ervaring laat doen. Het kan natuurlijk zo zijn dat de amateur het wel goed doet, maar zorg er in ieder geval voor dat je hier op let, voordat je met een bedrijf in zee gaat.

Meer weten? Kijk dan op een van de onderstaande websites:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>