Tuinontwerp

tuinontwerpVind je zo’n houten schutting maar lelijk en wil jij liever zoveel mogelijk kleur en leven in je tuin? Waarom neem je dan geen heg? Een mooie heg, die goed wordt bijgehouden kan een strak uiterlijk geven aan de tuin en tegelijkertijd kleur brengen. Met een goed tuinontwerp kun je de heg inpassen, hoe en waar je maar wil. Je kan hem gebruiken als afscheiding, tussen jouw tuin en de tuin van de buren, dat is waarvoor de meeste heggen worden gebruikt. Je kan echter ook een heg plaatsen om jouw tuin op te delen, zo kun je in een grote open tuin, toch nog een beetje privacy creĆ«ren.

Ga jij dus bezig met een nieuw tuinontwerp, en zoek je een manier om jouw tuin wat meer privacy te geven. Denk dan aan een mooie volle heg. Een heg kan bestaan uit verschillende planten, wat vaak gebruikt wordt zijn Coniferen, Taxus of Ligusters. Welke plant jij kiest, heeft ook invloed op jouw tuinontwerp. Houd je de heg hoog of laag? Ook dat is een vraag die in het tuinontwerp kan worden beantwoord. Wil je over de heg heen kunnen kijken of moet hij hoog boven iedereen uit torenen? Beslis het zelf, zet het in jouw tuinontwerp en begin met aanleggen.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande links:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>